Bedlinnen 

Slapen was nog nooit zo leuk onder een zelfgekozen dekbed. Voor de kleintjes, alleen of met z’n tweeën: in combinatie met de dessins van Motiflow maken de katoenen dekbedden de slaapkamer helemaal af!

(Textiel)poster

Deze sfeervolle textielposters zijn dé eye-catcher in huis. Met een prachtige klassieke print, een grafische look of eentje met pinguins... De textielposters zorgen altijd voor een leuke twist in huis.

Cadeaupapier

Een zitzak of sierkussen inpakken in hetzelfde dessin, hoe leuk is dat? Een rolletje cadeaupapier met een vrolijke dessin maakt er echt een feestje van.

Producten met dessins bestellen? 

Meld je hier vrijblijvend aan

Aanmelden

Na het invullen van je gegevens zullen we contact met je opnemen.

Speel in op de nieuwste trends met Motiflow design op Probo producten

Binnenkort kun je de dessins ook via de Probo website bestellen, maar wil je nu direct aan de slag? Via onderstaande link kun je je registreren. Wij zullen contact met je opnemen en de mogelijkheden met je doornemen.

Sierkussen

Voor buiten, binnen, op bed, op de bank, op de grond… Zelfs voor de hond hebben we een geschikt sierkussen. Met maar liefst 6 verschillende textielsoorten is er voor elk project een favoriet.

Poster (papier)

Vogels heten het bezoek welkom, luiaarden wensen de kinderen welterusten en de bloemen in de keuken staan er echt altijd mooi bij. Het kan allemaal met deze leuke posters!

Aanmelden

Met een vrolijke print worden zelfs spruitjes lekker!

Tafellinnen 

Voor elke gelegenheid een tafelkleed? Waarom niet! Eentje voor de buitenlunch tijdens een mooie lente dag, eentje om te mogen morsen tijdens het kinderfeestje én eentje voor tijdens het familiediner.

Behang

Elke kamer verdient een muur met een te gek behang! Met de hoogwaardige behangsoorten in combinatie met de dessins kun je eindeloos combineren.

Geschikt voor projectinrichting tot aan het kleine 'húske'.

Jump, play and lean back met deze grote vrienden!

Zitzak

Lekker chillen onder de zon, hangen voor de televisie of gewoon heel veel fun? Met deze leuke en vrolijk geprinte zitzakken kan het allemaal! Door het gebruik van Poly Outdoor is de zitzak geschikt voor binnen en buiten, voor jong en oud en voor klein en groot.

Motiflow is het zusje van Probo en daar waar Probo blanco producten met zelf aangeleverde print aanbiedt, levert Motiflow producten met dessins uit eigen database. Met elkaar kunnen we de interieurwereld het volledige plaatje bieden. Are you in?!

Ontwikkel je eigen woonlijn en stel zelf een collectie samen die past bij het concept van jouw bedrijf

Als zusje van Probo levert Motiflow producten met dessins uit eigen database.

Kies uit een database van meer dan 10.000 dessins ontworpen door designers.

Motiflow is een community van designers die met elkaar al meer dan 10.000 dessins hebben ontworpen.  Al deze dessins kunnen worden geprint op interieurproducten, muurdecoratie en accessoires.

Direct aan de slag?

Of laat je inspiren met de producten die je bij ons kunt bestellen

Wat kun je met Motiflow 

Motiflow maakt het mogelijk je eigen woonlijn op te zetten, door zelf een collectie te vormen die bij het concept van jouw bedrijf past. Als webshop-eigenaar, maar ook als projectinrichter kun je de meest mooie projecten realiseren. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om wanddecoratie en textielproducten op elkaar af te stemmen. 

Motiflow is het zusje van Probo en daar waar Probo blanco producten met zelf aangeleverde print aanbiedt, levert Motiflow producten met dessins uit eigen database. Met elkaar kunnen we de interieurwereld het volledige plaatje bieden. Are you in?! 

Binnenkort kun je de dessins ook via de Probo website bestellen, maar wil je nu direct aan de slag? Via onderstaande link kun je je registreren. Wij zullen contact met je opnemen en de mogelijkheden met je doornemen. Zo kunnen we je helpen om de juiste dessins te selecteren die geschikt zijn voor jouw doelgroep. Maar zullen we je ook inspireren met onze eigen selectie gebaseerd op de laatste trends.